Klimwand; wij hebben een 16 meter lange klimwand. Deze wand is 2,5 meter hoog en heeft verschillende moeilijkheidsgraden. De wand wordt voornamelijk horizontaal gebruikt.
Touwbaanparcours; Wij beschikken over een touwbaan parcours tussen de bomen. Hierin zitten verschillende hindernissen. Hoe verder je komt, hoe hoger het wordt.
Tyrolienne; Gezekerd in een klimgordel maak je een sprong in het diepe. De ruim zestig meter lange "kabelbaan" heeft de elementen van spanning en sensatie in zich.
Handboogschieten; Een korte introductie met professioneel handboogmateriaal. Je leert de beginselen van deze behendigheidssport.
Kaart en kompas route; Je leert hoe een kompas werkt en hoe je dit samen met een kaart kunt gebruiken. Tijdens de route kom je langs verschillende herkenningpunten.
Hindernisbaan; Onder een net door kruipen, over een muur klimmen en dan ook nog je evenwicht bewaren.
Klimmen & abseilen; In onze lokatie in Sauerland hebben we alle gelegenheid om op diverse manieren de grote hoogtes te overbruggen.
boogschieten volwassennen
Meestal worden de activiteiten gecombineerd en loopt u tijdens een kaart en kompasroute langs de verschillende activiteiten.